Välkommen till Carnegie efter börsen!

När
19 februari 17:30
Var
Restaurang Space 62, Sankt Eriksgatan 6.
19 februari 2020

Som en av Carnegie Private Bankings vänner önskar vi dig Varmt välkommen till decenniets första Carnegie efter börsen - den uppskattade mötesplatsen för investerare och entreprenörer. 

Över förfriskningar och tilltugg tar vi del av snabba uppdateringar om makro, marknader och investeringsmöjligheter. Entreprenören Martin Lindman, vd och grundare till Doktor.se, gästar oss och samtalar om framtidsutsikterna för en växande sektor och det digitala vårdbolaget. Den profilerade riskkapitalisten Nils Wiberg, grundare Prioritet Finans, delar sina erfarenheter som privat investerare. Carnegie Private Bankings förvaltare av svenska aktier, Peter Nelson, kommenterar marknadsläget på Stockholmsbörsen och listar aktier vi gillar.

Kvällens samtal modereras av Carnegies omvärldsstrateg Henrik von Sydow. Dessutom utmärkt tillfälle till affärsnätverkande med mingel och musik från DJ Suzanne. Varmt välkommen!

Datum: Onsdag 19 februari
Tid
: Klockan 17.30, scensamtal mellan 18.00- 18.45. 
PlatsRestaurang Space 62, Sankt Eriksgatan 6.


Anmälan
Vänligen fyll i dina uppgifter nedan för att anmäla dig till eventet.Vi kommer att spara dina uppgifter för att kunna administrera ditt deltagande, vill du ha mer information kring detta kan du läsa mer här.


Förnamn
Efternamn
E-postadress
Jag önskar ta med mig
Övrigt/allergier
 
© Copyright Carnegie Investment Bank AB 2020. Alla rättigheter är reserverade.