CARNEGIE PRIVATE BANKING

Bästa Private Banking-aktör tre år i rad

Vill du bli kund?

Kapitalförvaltning och personlig rådgivning på Carnegie Private Banking

Carnegie erbjuder en samlad finansiell rådgivning till förmögna privatpersoner, mindre företag, institutioner och stiftelser. Tjänsten Private Banking erbjuder vi till dig som har mer än 5 miljoner att placera. 

Upplev Sveriges bästa Private Banking och få access till: 

Engagerad rådgivning

Topprankad aktieanalys

Unika investeringar


 

Vanliga frågor och svar om Private Banking

1. Vad är gränsen för att bli Private Banking-kund hos Carnegie?

Vi erbjuder tjänsten Private Banking till dig som har ett placerbart kapital på minst 5 miljoner kronor.

2. Vad kostar det att vara Private Banking-kund hos Carnegie?

Avgifter skiljer sig beroende på vilken typ av rådgivning du har och hur din förvaltning ser ut. Några faktorer som påverkar prisbilden är bl.a typ av förvaltning, storleken på ditt förvaltade kapital och vilka tillgångsslag som din portfölj består av. Låt oss ta fram ett kostnadsfritt förslag till dig då kan du också se vad just dina kostnader skulle bli. Få ett kostnadsfritt förslag här.

3. Vad ingår i tjänsten?

Hos Carnegie Private Banking har du en egen kundansvarig, dessutom får du tillgång till en uppsjö av specialister inom bl.a. skatt, juridik, pension och försäkring. Du får även access till vår topprankade analys, intressanta event och kunskapsseminarier samt uppskattade nyhetsuppdateringar och nyhetsbrev. Läs mer om vad som ingår här.

4. Varför Carnegie Private Banking?

Några vanliga anledningar varför privata investerare och entreprenörer söker sig till Carnegie Private Banking är våra unika investeringsmöjligheter som ges från investmentbanken, ex IPOs och onoterade investeringar. En annan vanlig anledning är vår topprankade aktieanalys som våra kunder får access till. Många kunder vittnar även om att storbanken har en tendens att erbjuda sina egna fonder. Så jobbar inte vi, då vi till och med valt att knoppa av vårt fondbolag och kan därmed arbeta på ett ännu mer oberoende sätt. Läs fler anledningar här.

5. Har ni något testa på-erbjudande?

- Är du intresserad av Carnegie Private Banking kan vi ta fram en provportfölj till dig med konkreta investeringsförslag utifrån dina behov. Då får du chansen att uppleva varför vi är utsedda till Sveriges bästa Private Banking-aktör. Beställ en provportfölj kostnadsfritt här.

© Copyright Carnegie Investment Bank AB 2019. Alla rättigheter är reserverade.