CARNEGIE PRIVATE BANKING

Bäst inom Private Banking. 2016, 2017, 2018. (Kantar Sifo Prospera och Euromoney, 2016–2018.)

Vill du bli kund?

Rankad nr.1 inom Private Banking

Carnegie erbjuder en samlad finansiell rådgivningtill förmögna privatpersoner, mindre företag, institutioner och stiftelser. Tjänsten Private Banking erbjuder vi tilldig som har mer än 5 miljoner att placera.

Andra väljer oss för:

✓ Tillgång till topprankad aktieanalys

✓ Unika investeringsmöjligheter

✓ Engagerad rådgivning

Prova oss och få nya investeringsidéer

Beställ en provportfölj och få aktuella investeringsförslag anpassade för dig.

 

Vanliga frågor och svar om Private Banking

1. För vem är Private Banking för?

Vi erbjuder Private Banking till privatpersoner, mindre företag, institutioner och stiftelser med en förmögenhet på minst 5 miljoner kronor i investerbart kapital.

2. Kostnad?

Avgifter skiljer sig beroende på vilken typ av rådgivning du har och hur din förvaltning ser ut. Några faktorer som påverkar prisbilden är bl.a typ av förvaltning, storleken på ditt förvaltade kapital och vilka tillgångsslag som din portfölj består av. Låt oss ta fram ett kostnadsfritt förslag till dig då kan du också se vad just dina kostnader skulle bli. Få ett förslag här.

3. Vad ingår?

Hos Carnegie Private Banking har du en egen kundansvarig, dessutom får du tillgång till en uppsjö av specialister inom bl.a. skatt, juridik, pension och försäkring. Du får även access till vår topprankade analys, intressanta event och kunskapsseminarier samt uppskattade nyhetsuppdateringar och nyhetsbrev. Läs mer om vad som ingår här.

4. Hur går det till?

Vi brukar börja med ett kort infosamtal via telefon för att få en bild av vem du är och vad du är ute efter. Därefter sätter vi ihop ett ev. möte med relevanta personer och specialister för en djupare diskussion. I nästa steg tar vi fram ett konkret förslag på en investeringsportfölj anpassad till just dig. Boka ett infosamtal här. 

5. Vad är en provportfölj?

En provportfölj är en framtagen investeringsportfölj med förslag på aktier och andra investeringsidéer utifrån dina behov. Beställ din provportfölj kostnadsfritt här.

© Copyright Carnegie Investment Bank AB 2019. Alla rättigheter är reserverade.