Investeringsrådgivning

Unikt och kostnadsfritt portföljförslag från Carnegie Private Banking.

Förstklassig och kvalificerad investeringsrådgivning.
Som kund hos oss på Carnegie Private Banking får du ta del av vår senaste investeringsstrategi. Du får även tillgång till unika investeringsmöjligheter, topprankad aktieanalys och exklusivt nätverkande.

Vårt team av investeringsexperter inom kvalificerad investeringsrådgivning ser över din nuvarande portfölj och presenterar ett unikt portföljförslag anpassat och komponerat för dig och dina preferenser. Vår position som Nordens ledande investment- och privatbank gör att i rådande turbulenta och komplexa investeringsmiljö, är det med oss som du framtidssäkrar ditt kapital.

Skräddarsytt portföljförslag innefattar:

• Rekommenderade aktier att äga i portföljen
• Alternativa investeringar i dagens marknadsklimat
• Utvalda räntebärande investeringar
• Förslag på portföljstrategi för dig
• Indikativt kostnadsförslag

  • Läs om hur Carnegie behandlar dina personuppgifter här 

Carnegie Private Bankings portföljförslag är ett förslag av portföljstrategi anpassad för dig och dina preferenser. Vi presenterar vårt erbjudande tillsammans med ett konkret affärsförslag på ett personligt möte, digitalt möte eller på telefon. Minsta storlek på portföljen är fem miljoner kronor.

Investeringar i finansiella instrument är förknippade med risker och en investering kan både öka och minska i värde eller komma att bli värdelös. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning.