Investeringsmöjligheter

Som Private Banking-kund på Carnegie får du möjligheten att ta del av helt unika investeringsmöjligheter. Nedan är exempel på typer av investeringar som vi erbjuder.

Topprankad aktieanalys – Investera i kvalitetsbolag

Hos oss får du tillgång till topprankad aktieanalys. Vårt analyshus täcker över 500 nordiska bolag som Private Banking-kunder kan ta del av. Vårt mäkleri väljer också ut kvalitetsbolag samt spännande trading case som har stöd både i den fundamentala analysen och i den tekniska analysen och presenterar till våra kunder.

Onoterat – Investera i bolag utanför börsen

Investeringar i Private Equity kan ge bra riskjusterad avkastning, men är i regel svåråtkomliga för privata investerare. Men inte hos oss. Vi erbjuder kunder ett unikt flöde av investeringsmöjligheter av onoterat. De senaste åren i bland annat Spotify, Rocker, Klarna och iZettle och senast EQT Nexus.

IPOs – Teckna aktier i bolag som ska börsintroduceras 

Carnegie står för en stor del av alla större börsintroduktioner i Norden via vår investmentbank. Vi har genomfört flest börsintroduktioner i Norden sedan 2018. (IPOs largert han 30 mUSD. Source: Bloomberg) Därmed uppstår ofta möjligheter våra Private Banking-kunder att teckna aktier i transaktionerna och marknaden ser nu ut att vakna till igen.

Företagsobligationer – Fixed income

Företagsobligationer är ett komplement till aktiemarknaden. Förenklat är det investeringar med stabil avkastning i form av lån till företag som har ett kapitalbehov. Våra specialister hjälper dig att skräddarsy en ränteportfölj utifrån dig och dina behov.

Temainvesteringar – Investera i globala trender

Våra experter inom investeringsstrategi presenterar regelbundet attraktiva teman som du kan välja att investera i. Det har exempelvis handlat om exponering mot globala trender som AI, 5G, robotisering, obligationer på tillväxtmarknader.

Missa inte nästa investeringsmöjlighet.

Vill du också ta del av vår aktieanalys och unika investeringsmöjligheter, samt kommande transaktioner och höra mer vad vi kan erbjuda inom private equity-investeringar?
Ta kontakt med oss så berättar vi mer samt presenterar ett unikt portföljförslag hur vi skulle bygga upp din portfölj utifrån dina behov och vår strategi.

Vi erbjuder tjänsten Private Banking till dig som har mer än 5 miljoner i placerbart kapital. Fyll i dina uppgiften nedan så kontaktar vi dig.

  • Läs om hur Carnegie behandlar dina personuppgifter här 

Senaste transaktioner

All transactions

Filter