Branschgrupper

Förutom Carnegies omfattande transaktionserfarenhet finns en djup förståelse för olika branscher. Vi samarbetar med ett brett spektrum av kunder, såsom entreprenörer, familjeägda bolag, statliga organisationer och private equity-bolag.

Industrials & Business Services

Vår Industrials & Business Services grupp tillhandahåller finansiella rådgivningstjänster till ett brett spektrum av industri- och tjänstebolag.

Consumer & Retail

Vår konsumentgrupp är rådgivare till både börsnoterade och privatägda företag inom konsument- och detaljhandelsindustrin, inklusive e-handel, hushållsprodukter, kläder, livsmedelshandel, mat, restauranger och utbildning.

FIG

Vårt FIG-team erbjuder finansiering och rådgivning till banker, försäkringsbolag, kapitalförvaltningsföretag, finansiella teknikföretag och andra finansiella institutioner.

Healthcare

Vårdteamet är rådgivare till vårdrelaterade industrier inklusive bioteknik, hälso- och sjukvård, läkemedel och medicinsk teknik.

Infrastructure & Real Estate

Vi arbetar i ett antal undersektorer inom infrastruktur och fastighetsområdet såsom fastigheter, energi och kraftförsörjning samt transport- och telekommunikationsinfrastruktur.

TMT

TMT-teamet ger rådgivning till ett brett spektrum av kunder inom bland annat digitala medier, e-handel och e-tjänster, teknologi, marknadsföring, underhållning och spel, teletjänster och programvara samt IT-tjänster.