Vanliga frågor och svar om Carnegie Private Banking

1. För vem är Private Banking för?

Vi erbjuder Private Banking till privatpersoner, mindre företag, institutioner och stiftelser med en förmögenhet på minst 5 miljoner kronor i investerbart kapital. Vår förvaltning är alltid skräddarsydd efter dig oavsett om du är en aktiv eller passiv investerare.

2. Hur särskiljer sig Carnegie från andra konkurrenter?

Några av anledningarna varför investerare väljer oss är bl.a. för vår rådgivning kring aktier som baseras på Carnegies topprankade analyshus. Dessutom kan vi erbjuda våra kunder investeringsmöjligheter som exklusivt ges via Carnegie ex. börsintroduktioner och onoterade bolag. Många vittnar även om att storbanken har en tendens att erbjuda sina egna fonder. Så jobbar inte vi. Som kund på Carnegie Private Banking får du tillgång till en mycket stor del av världens alla fonder. Det är viktigt att du känner att du får rätt förvaltning för dina behov och får en fullständig prisbild av ditt engagemang hos oss. 

3. Kostnad?

Avgifter skiljer sig beroende på vilken typ av rådgivning du har och hur din förvaltning ser ut. Några faktorer som påverkar prisbilden är bl.a typ av förvaltning, storleken på ditt förvaltade kapital och vilka tillgångsslag som din portfölj består av. Låt oss ta fram ett kostnadsfritt förslag till dig då kan du också se vad just dina kostnader skulle bli. Få ett förslag här.

4. Vad ingår?

Hos Carnegie Private Banking har du en egen kundansvarig, dessutom får du tillgång till en uppsjö av specialister inom bl.a. skatt, juridik, pension och försäkring. Du får även access till vår topprankade analys, intressanta event och kunskapsseminarier samt uppskattade nyhetsuppdateringar och nyhetsbrev. Läs mer om vad du får tillgång till.

5. Hur vet jag att Carnegie är rätt för mig?  

Ett sätt att prova våra tjänster innan du fattar ett beslut är att beställa vår provportfölj med anpassade investeringsförslag. Då får du veta hur vi hade byggt upp din portfölj samt vad kostnaderna då skulle bli.

Vi har blivit framröstade till Sveriges bästa Private Banking-aktör fem år i rad och är övertygade om att vi kan tillföra ett värde för dig och ditt kapital.

Fyll i en intresseanmälan om du vill veta mer