Ta del av nästa investeringsmöjlighet

Som Private Banking-kund på Carnegie får du möjligheten att ta del av helt unika investeringsmöjligheter. Nedan är exempel på typer av investeringar som vi erbjuder.

Topprankad aktieanalys – Investera i kvalitetsbolag

Hos oss får du tillgång till topprankad aktieanalys. Vårt analyshus täcker över 400 Nordiska bolag som Private Banking-kunder kan ta del av. Vi presenterar också aktieportföljer med utvalda kvalitetsbolag samt spännande trading case som bygger på teknisk analys.

Onoterade transaktioner – Investera i bolag utanför börsen

Investeringar utanför börsen kan ge attraktiv riskjusterad avkastning, men är i regel svåråtkomliga för privata investerare. Genom Carnegies verksamhet inom företagsaffärer kan vi erbjuda dig som Private Banking-kund ett flöde av unika investeringsmöjligheter, de senaste åren i bland annat Spotify, Rocker, Klarna och iZettle.

IPOs – Teckna aktier i bolag som ska börsintroduceras 

Carnegie står för en stor del av alla större börsintroduktioner i Norden. Carnegie har genomfört flest börsintroduktioner i Norden sedan 2018. (IPOs largert han 30 mUSD. Source: Bloomberg) Därmed uppstår ofta möjlighet för bankens Private Banking-kunder att teckna aktier i transaktionerna.


Företagsobligationer – Fixed income

Avkastning inom företagsobligationer är ett komplement till aktiemarknaden. Förenklat är det investeringar med stabil avkastning i form av lån till företag som har ett kapitalbehov. Våra specialister hjälper dig att bygga skräddarsydda ränteportföljer med utgångspunkt i ditt avkastningskrav, risktolerans, placeringshorisont och likviditetsbehov.

Temainvesteringar – Investera i globala trender

Carnegie Private Bankings investeringsteam presenterar regelbundet attraktiva teman som du kan välja att investera i. Det har exempelvis handlat om exponering mot globala trender som AI, 5G, robotisering, framväxten av området immuno-onkologi (behandlingsmetod mot cancer) och obligationer på tillväxtmarknader.

Vill du ta del av kommande transaktioner och affärsmöjligheter?

Carnegie erbjuder tjänsten Private Banking till dig som har mer än 5 miljoner i placerbart kapital. Fyll i dina uppgiften nedan så kontaktar vi dig.

Senaste transaktioner

All transactions

Filter