Ta del av nästa investeringsmöjlighet

Som Private Banking-kund på Carnegie får du möjligheten att ta del av helt unika investeringsmöjligheter som inte andra aktörer kan erbjuda. Nedan är exempel på typer av investeringar som vi erbjuder.

Topprankad aktieanalys – Investera i kvalitetsbolag

Ett av skälen till att kunder väljer oss är vår topprankade aktieanalys. Med hjälp av analysen som täcker över 350 nordiska bolag kan vi ta fram aktieportföljer med utvalda kvalitetsbolag till våra Private Banking-kunder. För dig som är en mer aktiv investerare erbjuder vi dessutom kortare trading case som bygger på teknisk analys. 

Onoterade transaktioner – Investera i bolag utanför börsen

Investeringar utanför börsen kan ge attraktiv riskjusterad avkastning, men är i regel svåråtkomliga för privata investerare. Genom Carnegies verksamhet inom företagsaffärer kan vi erbjuda dig som Private Banking-kund ett flöde av unika investeringsmöjligheter, de senaste åren i bland annat Spotify, Rocker, Klarna och iZettle.

IPOs – Teckna aktier i bolag som ska börsintroduceras 

Carnegie står för en stor del av alla större börsintroduktioner i Norden. Därmed uppstår ofta Carnegie har genomfört flest börsintroduktioner i Norden sedan 2018. (IPOs largert han 30 mUSD. Source: Bloomberg) Därmed uppstår ofta möjlighet för bankens Private Banking-kunder att teckna aktier i transaktionerna.
Företagsobligationer – Fixed income

Många kunder letar avkastning inom företagsobligationer som ett komplement till aktiemarknaden. Förenklat är det investeringar med en förutsägbar avkastning i form av ett lån till företag som har ett kapitalbehov. Vi har specialister som hjälper dig att bygga skräddarsydda ränteportföljer med utgångspunkt i ditt avkastningskrav, risktolerans, placeringshorisont och likviditetsbehov.

Temainvesteringar – Investera i globala trender

Carnegie Private Bankings investeringsteam presenterar regelbundet attraktiva teman som du kan välja att investera i. Det har exempelvis handlat om exponering mot globala trender som 5G, robotisering, framväxten av området immuno-onkologi (behandlingsmetod mot cancer) och obligationer på tillväxtmarknader.

Vill du ta del av kommande transaktioner och affärsmöjligheter?

Carnegie erbjuder tjänsten Private Banking till dig som har mer än 5 miljoner att placera.

Senaste transaktioner

All transactions

Filter