Välkommen Johan Persson, ny kontorschef för Carnegie Private Banking i Malmö

Varför valde du att börja på Carnegie?
– Tack snälla för det fina välkomnandet. För mig har Carnegie alltid varit synonymt med ett starkt varumärke och tydligt kundfokus. Vårt erbjudande och service är kopplat till kvalitet och kundnöjdhet tack vare den höga kunskapsnivån som finns i firman. Jag tycker även att vi har en spets i vår proaktivitet och flöden av investeringsidéer.

Hur kommer Carnegies Private Bankings kunder i Malmö märka av ditt ledarskap?
– Jag brinner för kundservice och kundnöjdhet och där kommer mitt fokus ligga. Jag kommer fortsätta att ha kundansvar för ett antal kunder och familjer eftersom jag vill vara nära kund och marknad. Trots smidigheten i ny teknik tror jag fortfarande på det personliga mötet. Förhoppningsvis öppnar samhället upp i höst och då ser jag fram emot att erbjuda våra kunder många intressanta kunskapsseminarier där vi kan ses fysiskt.

Vad är det viktigaste du tar med dig efter dina drygt 20 år inom finans?
– Att känna förtroende är väldigt viktigt när man ska överlåta den långsiktiga förmögenhetsförvaltningen till en annan person. Engagemang i varje kundkontakt är nyckeln för att skapa förtroende och mervärde för kunden.

Är du intresserad av att veta mer om Carnegie Private Banking?

Fyll i formuläret nedan för en inledande dialog.

  • Läs om hur Carnegie behandlar dina personuppgifter här 

Relaterade artiklar

Torssell: Relativt stark börstrend
Teknisk analys

Torssell: Relativt stark börstrend

Stockholmsbörsen har rört sig sidledes de senaste veckorna. Det mesta talar för att det bara...

Mer bränsle i tanken
Veckans aktiecase

Mer bränsle i tanken

Lastvagnskoncernen Volvo hanterar lägre volymer väl och försvarar den fina lönsamheten. Värderingen av aktien reflekterar...