Stefan Landqvist

Stefan Landqvist jobbar som tekniker/projektledare inom Team Infrastructure. Han började på Carnegie 2010 och har under åren som gått fått möjligheten att arbeta inom flera olika team. Han tycker det är roligt att arbeta tillsammans med många engagerade och kompetenta kollegor, och samtidigt få arbeta i en utvecklande arbetsmiljö. På sommaren, när Stefan inte jobbar, hittar du honom på golfbanan.

Hur är du som person?

– Jag är en morgonpigg person som är på kontoret 06:00, vilket några av mina kollegor kanske tycker är lite konstigt 🙂 Men jag uppskattar lugnet på morgonen, får gjort en hel del och det är i mina ögon den perfekta starten på dagen.

Annars skulle jag nog beskriva mig som social, positiv och driven. Jag trivs i en miljö när det finns mycket att göra och att ha många bollar i luften.

Hur ser en vanlig arbetsdag ut?

– Inom teamet hanterar vi dagligen frågor som rör säkerhet, molnlösningar, design, monitorering och support. Vi samarbetar med många team för att tillsammans hjälpas åt och säkerhetsställa att verksamheten får den bästa supporten. Med det sagt, vet man aldrig vilka frågor som dyker upp, det är väldigt roligt och utmanande!

Vad är det bästa med att jobba på Carnegie?

– Det bästa med att arbeta på Carnegie är alla engagerade kollegor och att vi har det roligt tillsammans. Att få arbeta i en utvecklande miljö med varierande arbetsuppgifter och att få vara delaktig i beslut trivs jag också oerhört bra med.

”Ledarskapet är mycket bra här på Carnegie och vi har ledare som är duktiga på att engagera, inspirera och motivera medarbetarna.”

Hur är ledarskapet?

– Ledarskapet är mycket bra här på Carnegie och vi har ledare som är duktiga på att engagera, inspirera och motivera medarbetarna. Jag gillar också mina arbetsuppgifter och känner en meningsfullhet med det jag gör, vilket också bidrar till engagemang och motivation. Gillar ett citat av Steve Jobs. ”Your work is going to fill a large part of your life, and the only way to be truly satisfied is to do what you believe is great work. And the only way to do great work is to love what you do.”