Mycket ekonomi i Visbys gränder

Carnegie Privatbank är på plats på Almedalsveckan. På onsdag modererar omvärldsstrateg Henrik von Sydow ett seminarium om hur entreprenörer och företag ska förbereda sig för ett förändrat 3:12-regelverk. Välkomna!

Nära en tredjedel av de cirka 3 800 seminarierna under årets Almedalsvecka handlar  om ekonomi och entreprenörskap, och vart fjärde seminarium arrangeras av ett företag. Särskilt hett i år är frågor om bostadsbyggande och ekonomiska frågeställningar kopplat till migration, integration och jobb till nyanlända. Möjligen kan dagarna också indikera Brexits politiska spridningseffekter i Sverige när statsminister Stefan Löfven talar på tisdagskväll. 

Carnegie Privatbank är representerade med bland andra omvärldsstrategen Henrik von Sydow som på onsdag modererar ett seminarium om hur entreprenörer och företag ska förbereda sig för förändringar av det så kallade 3:12-regelverket. Seminariet arrangeras av Svenska Riskkapitalföreningen och går av stapeln på Hästgatan 2 klockan 15.00-15.45. Välkommen till seminariet, om du är på plats i Visby! 

Kvar här hemma? Henrik von Sydow summerar också veckan med en analys över de viktigaste händelserna med effekt på ekonomi och förmögenhetsförvaltning. Håll utkik här på carnegie.se