Miljonbemanning vinner SvD Affärsbragden

Grattis Ali Khalil, Saleh Karrani, Shafik Muwanga och företaget Miljonbemanning till årets Affärsbragd.

Miljonbemanning är ett kompetensföretag med mål att göra samhället till en bättre plats för oss alla. Med jobben i fokus arbetar bolaget främst med personaluthyrning och rekrytering

Miljonbemanning är ett kompetensföretag med målet att göra samhället bättre för oss alla. Med fokus på jobb arbetar företaget främst med personaluthyrning och rekrytering.

Carnegies VD, Tony Elofsson, deltog i prisutdelningen av Affärsbragden tillsammans med SvD:s chefredaktör, Anna Careborg, och Prins Daniel vid årets uplaga av SM i Ungt Företagande.

”De har mod, de har förmågan att attrahera rätt personer och en stark beslutsamhet. Dagens vinnare är inget undantag”

Tony Elofsson, vd Carnegie

”De har mod, de har förmågan att attrahera rätt personer och en stark beslutsamhet. Dagens vinnare är inget undantag,” svarade Tony när han blev tillfrågad på scen om vad som förenar framgångsrika entreprenörer.

Carnegie bidrar till presentationen av SvD Affärsbragd med målet att lyfta fram positiva och starka förebilder för att inspirera andra och därigenom säkerställa tillväxten av nya företag i Sverige.

Carnegies Björn Jansson sitter med i juryn sen flera år tillbaka. ”Jag tänker på deras tillvägagångssätt inom företagande. Att allt började med 300 SEK, som sedan blev 900 SEK för registreringsavgiften. Och att de sedan har nått dit de är idag, det är en bedrift. Det är så bra,” säger Björn Jansson.

Läs artikeln om bragdvinnarna i SvD>

Relaterade artiklar