Mikael Strandberg

Mikael Strandberg startade sin karriär som IT-konsult och år 2001 gick han in i en anställning som Supporttekniker på Carnegie. Till en början arbetade Mikael i olika team och år 2015 gick han in i rollen som Teamleader inom Technical Service/IT-Support. En av de saker som Mikael uppskattar mest med att arbeta på Carnegie Tech, är kollegorna, friheten under ansvar och möjligheten att påverka.

Hur är du som person?

– Som person är jag trevlig och snäll, ”noggrann och förvirrad” i en fungerande mix.  Jag älskar att resa, sporta och tillbringa tid med familjen. Jag kan nog kopplas ihop med ordet idrottsnörd. Jag lägger nämligen stor del av min fritid på att idrotta, både själv och tillsammans med fina vänner och kollegor.

Vad motiverar dig i ditt arbete?

– Jag motiveras av att se problem bli till lösningar, som i sin tur skapar mervärde för verksamheten. I mitt arbete drivs jag också av att se till att mitt team och mina kollegor har rätt verktyg och förutsättningar för att kunna lösa problem som uppstår.

”Jag har arbetat på Carnegie Tech under lång tid, just för att jag trivs så bra. Det jag uppskattar mest är kollegorna, friheten under ansvar och möjligheten att påverka.”

Vad är det bästa med att arbeta på Carnegie

– Jag har arbetat på Carnegie Tech lång tid, just för att jag trivs så bra. Det jag uppskattar mest är kollegorna, friheten under ansvar och möjligheten att påverka.

Det är också fantastiskt att få möjligheten att motivera duktiga kollegor, som drivs av att lösa problem och att ge verksamheten bästa möjliga service.

Varför skall man söka sig till Carnegie Tech?

– Man skall söka sig till Carnegie Tech om man gillar bank och finans, förändringar och ett högt tempo. Du bör också ha viljan att utvecklas tillsammans med många härliga kollegor. Alla har stora kunskapskonton inom sina områden och vi delar gärna med oss av vår kunskap till varandra.