Läs mer om vår senaste uppdatering

Vi har arbetat på senaste veckorna och fått upp flera nya funktioner till dig som kund. Läs vidare för mer spännande nyheter.

Ta del av Carnegies kunskap på Utforska
Vi tagit första steget för att kunna dela med oss av vår kunskap till dig som kund i våra digitala kanaler. Du kan nu under utforska samt på startsidan se senaste artiklarna, lyssna på podcast och se våra inspelade seminarium. Denna sida kommer att fortsätta utvecklas och här tar vi gärna fortsatt in feedback från dig om vad du vill kunna läsa om.

Förbättrad kontoöversikt
Utöver utforska så har vi även gjort förbättringar på kontonivå. Du kan numera se dina kontons utveckling i perioderna 3 år, 5 år och sedan start. Detta är ett första steg för att du som kund ska kunna få bättre överblick av ditt långsiktiga sparande. Vi har även räknat om utveckling idag på alla innehaven till SEK för att kunna visa en summering på varje värdepapperstyp.

För att du som kund ska kunna analysera ditt innehav bättre har vi skapat en tabb som heter ”allokering”, där ser du hur stor andel du har i ett visst värdepapper och kan se värdepapperstyp, region samt tillgångsslag också. Du kommer även kunna exportera ditt innehav till excel för att själv kunna använda datan.

Relaterade artiklar