Konkurrenter värderar Carnegie högst inom Private Banking!

För fjärde året i följd bedömer branschföreträdare inom Private Banking att Carnegie är vassast på den svenska marknaden. Det framgår av Euromoneys årliga undersökning som offentligjordes under torsdagen.

Carnegie har toppat den svenska Private Banking-marknaden sedan 2017 och den ledande ställningen kvarstår, enligt Euromoneys branschundersökning för 2020. Den Londonbaserade tidskriften Euromoney genomför årligen en global undersökning bland Private Banking-aktörer från ett 90-tal länder, där branschaktörerna själva bedömer konkurrenternas erbjudande och ställning på marknaden med kvalitativa mått. 

Bland aktörer på den svenska marknaden så rankas Carnegie åter högst i den totala sammanställningen.

– Vi utvecklar oss ständigt i tuff konkurrens med andra duktiga marknadsaktörer och arbetar hårt för kundernas förtroende. Vi är ödmjukt tacksamma över att våra branschkollegor tycker att vi gör ett bra jobb, men än mer glädjande är att kunderna gör samma bedömning, då vi rankats högst i Kantar Sifo Prosperas årliga kundersökning under lika många år, säger Jonas Predikaka, chef för Carnegie Private Banking.