Josephine Evjenth

Josephine Evjenth är sedan december 2021 förändringsledare inom Digital Transformation på Carnegie. Hon är utbildad företagsekonom med en bakgrund inom försäkrings- och konsultbranschen, där hon arbetat som verksamhetskonsult och projektledare i diverse IT-transformationsprojekt.

Vad motiverar dig i ditt arbete?

– Det som motiverar mig i mitt arbete är den entreprenöriella andan på Carnegie med korta beslutsvägar där man snabbt får förtroende och ansvar och kan vara med och påverka Carnegies utveckling framåt. 

Hur är Carnegie som arbetsplats?

– Det är väldigt roligt att arbeta på Carnegie och ingen dag är den andra lik. Det är en affärsdriven organisation med kompetenta och engagerade kollegor där man har många möjligheter att utvecklas och inspireras av varandra. Vi arbetar agilt och nära affären i processen från idé till färdig produkt för att leverera professionella digitala lösningar och tjänster till kärnverksamheten och våra kunder.

”Carnegie är en väldigt trevlig arbetsplats där man har många utvecklingsmöjligheter.”


Varför ska man söka sig hit?

– Om man söker variation och gillar att utmanas och utvecklas ska man definitivt söka sig hit. Carnegie är en väldigt trevlig arbetsplats där man har många utvecklingsmöjligheter.