Framtidens Entreprenör 2020 är barnboksappen Boksnok.

Den 19 november 2020 arrangerades finalen i Framtidens Entreprenör i ett digitalt format där inbjudna svenska  investerare röstade fram barnboksappen Boksnok som vinnare.

Boksnok är en prenumerationstjänst för interaktiva barnböcker och erbjuder en trygg tjänst helt fri från reklam. I Boksnok-appen kan du läsa böcker med kända karaktärer såsom Greta Gris och Pelle Svanslös, få boken uppläst av en berättarröst och ladda ner favoritböckerna offline. Boksnok erbjuder över 1000 kvalitativa och välkända barnböcker från etablerade förlag såsom Bonnier Carlsén och Natur & Kultur. För mer information gå in på www.boksnok.se.

– Det betyder mycket att vinna Framtidens Entreprenör. Både den exponering som det här innebär för såväl framtida kunder som investerare men också som en bekräftelse på att det är fler som tror på vad vi gör, säger Monica Fagraeus Lundström, medgrundare till Boksnok och den person som framförde Boksnoks pitch på scenen inför svenska investerare som följde sändningen digitalt.   

– Det var viktigt för oss att genomföra den här tävlingen i år, säger Carnegies vd Björn Jansson. Entreprenörernas förmåga att lösa samhällets utmaningar är avgörande för hur vi ska leva i framtiden, oavsett om det handlar om klimat, medicin, jämställdhet eller att säkra en bra uppväxt för våra barn.

– Boksnok är en intressant idé framförallt för att det finns en skalbarhet i förteget och potential till andra marknader och det är något som är viktigt för tillväxten i ett företag, säger Björn.

– Fokus för Boksnok är nu att växa säger Monica Fagraeus Lundström.

Tack till alla entreprenörer som skickade in ett bidrag till Framtidens Entreprenör.

Anmälan är nu stängd för i år och öppnar igen hösten 2021.

Relaterade artiklar

Så bygger hon en storaffär i ridkläder
Entreprenör

Så bygger hon en storaffär i ridkläder

Equestrian Stockholm blev snabbt världens största ridsportmärke på Instagram och säljer globalt på nätet och...

Irriot är Framtidens Entreprenör 2021
Entreprenör

Irriot är Framtidens Entreprenör 2021

Irriot skapar framtidens bevattningssystem genom att sätta en hjärna på bevattningssystemet. Irriot är ett helt...