Foodtech som investeringsmöjlighet

Den 30 mars sändes Carnegie Private Bankings trendseminarium om Foodtech som investeringssmöjlighet. 

Du som kund kan se hela seminariet igen i Carnegie Online.

Vi gästades av Gustaf Brandberg, vd på Gullspång Invest, tung investerare i nya teknikföretag med exponering mot framtidens mat och hållbara livsmedel. Han delade med sig av Gullspång Invests senaste analys om vilka värdedrivande områden inom foodtech som har särskild potential.

Även Carolina Sachs, de senaste tolv åren som generalsekreterare i Axfoundation och som startat investmentbolaget Martas Explorers med fokus på just framtidens matsystem, delade med sig av sina insikter om var investerare ska sätta fokus och hur smart teknik allt mer kommer duka våra bord.

Investeringsstrateg Martin Theimer berättade om hur investerare kan exponera sig mot Foodtech tillsammans med Carnegie Private Banking.

Presentationerna och samtalen modererades av vår omvärldsstrateg Henrik von Sydow.

Tillgängligt för dig som kund

Inspelningen tillgänglig i Carnegie Online.

Se inspelning här

Relaterade artiklar

Börshösten del 3: Verkstad & Bank
Endast i PB Online

Börshösten del 3: Verkstad & Bank

I onsdags sände Carnegie Private Banking sin andra del i seminarieserien Börshösten 2021. Carnegie Live-scenen...

Börshösten del 2: Tech & Healthcare
Endast i PB Online

Börshösten del 2: Tech & Healthcare

I onsdags sände Carnegie Private Banking sin andra del i seminarieserien Börshösten 2021. Carnegie Live-scenen...