Emma Trygger

Emma Trygger började jobba på Carnegie i november 2012 och har under åren haft flera olika ledande roller, både på affärssidan och centralt. För några år sedan tog hon sig an jobbet som Chief Digital Officer. I rollen som CDO ansvarar hon för att leda Digital Transformation Office-teamet, som i huvudsak består förändringsledare, RTE, arkitekter, produktägare och utvecklare. Teamet har både ett strategiskt och operativt ansvar för leveransen, och arbetar bland annat med implementeringen av ett SAFe-inspirerat arbetssätt. Vidare har Emma en civilingenjörsexamen från Chalmers med inriktning på IT, innovation och ledarskap. Innan hon började på Carnegie, arbetade hon som managementkonsult på Deloitte.

Hur är du som person?

– Sedan barnsben har jag haft en inbyggd vilja att ständigt utvecklas, både personligt och inom de områden jag arbetar med. Jag får ofta höra att jag är energisk och driven och jag motiverats av att samarbeta och utvecklas tillsammans med andra människor. Jag är också en aktiv person som tycker om när det händer saker, men innerst inne är jag en riktig bokmal.

Vad är det bästa med att jobba på Carnegie?

– På Carnegie har vi lyckats behålla entreprenörskulturen trots att vi nu är ett större bolag, med regelverk och policies att förhålla oss till. Jag har haft möjligheten att utvecklas i olika roller, avdelningar och kompetensområden vilket jag uppskattar mycket. Det är en flexibel arbetsplats som tar till vara på individens kompetens och intresse, och det är högt i tak med en platt organisation där VDN:s dörr alltid är öppen. Det är det som jag tycker är det bästa med att jobba på Carnegie.

Vad motiverar dig i ditt arbete?

– Jag motiveras av att ständigt utvecklas och av att få möjligheten att påverka vår  framgång och riktning. Det är en väldigt tillfredsställande att samarbeta med duktiga och engagerade kollegor, där vi drar nytta av varandras erfarenheter och perspektiv. Att vara en del av ett team och företag, där vi arbetar tillsammans mot gemensamma mål ger mig också energi och glädje.

”Jag upplever att ledarskapet på Carneige präglas av transparens och trygghet. ”

Hur är ledarskapet? 

– Jag upplever att ledarskapet på Carneige präglas av transparens och trygghet. Våra ledare har lagt prestigen åt sidan och skapar en öppen arbetsmiljö där vi alla kan bidra och ifrågasätta för att hitta de bästa lösningarna.