Ellinor Bohman

Ellinor Bohman är Systemförvaltare inom IT Operations och brinner för att förbättra och underlätta arbetet för alla i organisationen. Hon började på Carnegie i oktober 2021 med fokus inställt på att förbättra processen för Access Management för att uppnå hundraprocentig spårbarhet och kortare ledtider.

”Våra korta beslutsvägar bidrog även till att jag redan under min första månad fick börja arbeta med mina förbättringsförslag.”

Vad är det bästa med att jobba på Carnegie?

– Det roligaste med mitt jobb, utöver mina kollegor, är att vi har väldigt stor möjlighet att själva påverka arbetet och komma med idéer på förbättringar. Våra korta beslutsvägar bidrog även till att jag redan under min första månad fick börja arbeta med mina förbättringsförslag. Det är lärorikt och utvecklande.

Vad motiverar dig i ditt arbete?

– Mina kollegor och när jag ser hur vårt arbete underlättar och förbättrar för alla inom bolaget. Jag motiveras också av att se mina projekt gå live och få all positiv respons från medarbetarna, vilket i sin tur ger mig mer motivation att göra nästa projekt lika bra – om inte bättre.

Varför ska man söka sig hit?

– Vill du jobba på en arbetsplats där det agila arbetssättet står i fokus med möjligheten att få lära dig nya saker är det här stället för dig. På Carnegie satsar man på medarbetarnas utveckling och jobbar över teamgränser. Det finns ingen kollega som inte vill hjälpa en annan. Möjligheten att gå vidare i karriären inom bolaget gör också att vi som anställda alltid kan få lära oss mer, om vi vill.