Carnegie dominerar i Financial Hearings årliga analysundersökning och rankas topp 3 i alla kategorier: Vinner i 12 av 21 kategorier 

Carnegie har säkrat förstaplatsen i hela 12 av de 21 kategorierna när Financial Hearings presenterar sin årliga analysundersökning om Sveriges bästa analyshus. Kristofer Liljeberg och Erik Hultgård är de högst rankade analytikerna i hela landet. 

Redan i juni månad fick Carnegie erkännandet som Sveriges främsta analyshus av Financial Hearing. I den senaste rankingen, som inkluderade olika kategorier, har Carnegie tagit hem segern i hela 12 av de 21 kategorierna, samtidigt som de har placerat sig på topp 3 i samtliga övriga kategorier. Kristofer Liljeberg och Erik Hultgård, två av Carnegies analytiker, rankas högst av alla analytiker i hela landet och Carnegies Johan Wettergren placerar sig på en tredje plats.

Undersökningen baseras på svar från de mest betydande institutionella investerarna i Sverige och befäster Carnegies position som ledande aktör inom analysbranschen. 

Relaterade artiklar