Carnegie är Sveriges bästa private bank enligt Euromoney – vinner även kategorin bästa digitala private banking erbjudande

Carnegie är Sveriges bästa private bank. Det framgår av Euromoneys årliga undersökning som offentliggjordes under torsdagen där Carnegie vinner Euromoney Award for Excellence i Sverige. Carnegie vinner även kategorin bästa digitala private banking erbjudande i Sverige. 

Det är den Londonbaserade tidskriften Euromoney som varje år genomför en global utvärdering av private banking aktörer. Vinnaren utses av en jury genom en gedigen process som baseras på en genomlysning av bankerna och intervjuer med branschens aktörer. Bland aktörerna på den svenska marknaden rankas Carnegie åter högst i den totala sammanställningen och vinner även i kategorin bästa digitala private banking erbjudande. 

 ”Vi är ödmjukt tacksamma över att vi återigen utses till Sveriges bästa private bank av Euromoney”, säger Fredrik Leetmaa, Chef Private Banking.   

För oss är kunden alltid i fokus

Fredrik Leetmaa, Chef Private Banking

”För oss är kunden alltid i fokus och det bidrar till att våra medarbetare varje dag i allt vi gör strävar efter att förbättra vårt erbjudande och våra tjänster . Det är kunderna som hela tiden gör oss bättre och därför vill jag tacka för det förtroendet”, säger Fredrik Leetmaa, Chef Private Banking.