Carnegie får högsta betyg av kunderna inom Corporate Finance, M&A och ECM i Sverige och Norden

Carnegie rankades som den främsta rådgivaren inom företagstransaktioner (Corporate Finance) samt samgåenden och förvärv (M&A) i Sverige och Norden och den främsta rådgivaren inom aktiemarknadsrelaterade transaktioner (ECM) i Sverige och Norden, enligt Kantar Sifos Prosperas undersökning.

Undersökningen genomförs genom intervjuer där företag som har anlitat rådgivare för Corporate Finance transaktioner betygsätter sina rådgivare inom 12 olika parametrar, såsom kompetens, kunskap, nätverk, kreativitet och etik.

Tony Elofsson, VD och global chef för Investment Banking, kommenterar:

”Vi är mycket tacksamma för det erkännande vi får av våra kunder och är stolta över att vara den ledande investment banken i Norden. Denna utmärkelse återspeglas inte bara i oberoende kundundersökningar, utan ocksåi  det förtroende som våra kunder visar oss år efter år.”

Johan Flintull, Co-Head Investment Banking Sverige kommenterar:

”Carnegie är den investment bank som gjort flest aktiemarknadstransaktioner i Europa de senaste åren och att kunderna också fortsätter ge oss högsta betyg som rådgivare i både Norden och Sverige är något vi är mycket stolta över.”

Karl Barkvall, Co-Head Investment Banking Sverige kommenterar:

”Vi strävar ständigt efter att utvecklas och bli ännu bättre för våra kunder. En viktig del i det arbete är vårt starka lagarbete, vilket utgör kärnan i allt det vi gör och säkerligen bidrar till att våra kunder uppskattar vårt arbete. Det här är ett bevis på att vårt engagemang ger resultat. Vi vill rikta ett stort tack till alla våra kunder och hela teamet för ett framgångsrikt samarbete under 2023.”

Relaterade artiklar

Carnegie förvärvar Didner & Gerge
Carnegie News

Carnegie förvärvar Didner & Gerge

Carnegie Holding AB (Carnegie) har kommit överens med grundarna Adam Gerge och Henrik Didner om...