VÅRT ERBJUDANDE

Som en del av Carnegie Investment Bank erbjuds du ett utvecklande och omväxlande arbete i en miljö präglad av engagerade och kompetenta medarbetare. Här får du möjligheten att arbeta med de bästa och mest erfarna experterna inom sina respektive områden. Hos oss får du möjligheten till ett stort eget ansvar och genom egna insatser verkligen påverka resultat.

Som anställd på Carnegie får man tillgång till en mängd fina förmåner. Carnegie erbjuder konkurrenskraftig tjänstepension, föräldrabidrag, möjlighet att teckna en förmånlig privatvårdsförsäkring, friskvårdsbidrag och tillgång till en mängd utbildningar för din personliga utveckling. Våra förmåner är uppbyggda för att skapa en trygg anställning och möjlighet för en god hälsa.  

Carnegie har en social företagskultur där anställda får ta del av roliga sociala aktiviteter, och erbjuds att delta i olika föreningar så som idrottsförening, konstförening, spännande hälsosatsningar och Social Initiativ, vilket är Carnegies initiativ att stötta för en positiv samhällsutveckling i andra länder, exempelvis uppbyggnad av skola i Indien och Uganda.

Har du frågor kontakta hr@carnegie.se