Så jobbar vi

Carnegie Tech är en snabbfotad organisation med agila arbetssätt, samtidigt som vi har stabiliteten och tryggheten i ett gediget bolag med en lång historia bakom oss. Våra utvecklingsteam jobbar enligt Scrum och vi inspireras av SAFe-ramverk genom hela vår utvecklingsprocess, från portföljhantering till teamens sprintbacklogg. Våra medarbetare är involverade i hela kedjan, från idé till färdig produkt. Carnegie Tech är en viktig del för att ta Carnegies affär in i framtiden.

Med jämna mellanrum söker vi kreativa och engagerade personer som vill vara med på vår digitaliseringsresa för att skapa de bästa lösningarna för våra kunder och kollegor – självklart har vi också roligt längs vägen. Med korta beslutsvägar och ett pragmatiskt förhållningssätt kan vi snabbt lösa problem och realisera idéer. Vi sätter laget före jaget och välkomnar allas åsikter och idéer.

Kunden och affären är alltid i fokus och med vår kompetens, kunskap och vårt engagemang får vi högsta betyg av våra kunder, både i Sverige och i Norden. Vi är stolta över att vara Nordens ledande investmentbank för 8:e året i rad.