7 vanliga frågor till vår nykundsrådgivare Per Nordgren

1. Vad kostar det att vara kund hos Carnegie Private Banking?
- Våra kunder har olika behov. Avgiften skiljer sig beroende på hur din rådgivning och förvaltning ser ut. Vi är stolta över att inte arbeta med standardlösningar. Faktorer som påverkar prisbilden är bl.a. storleken på ditt förvaltade kapital, typ av förvaltning (diskretionär, rådgivande eller aktiehandel), antal transaktioner du önskar göra samt vilka tillgångsslag din portfölj innehåller. Vi ger dig full transparens i prissättningen. Välkommen att skicka en intresseanmälan så kan vi återkomma med ett prisförslag till just dig. 

2. Finns det något krav för att bli kund på Private Banking?
- Carnegie erbjuder tjänsten Private Banking till dig som har mer än 5 miljoner att placera.

3. Hur aktiv måste jag själv vara när jag är kund hos er?
- Det bestämmer du själv tillsammans med din rådgivare utifrån ditt intresse, din kunskapsnivå och vilken tid du har att avvara. Det finns alla varianter. Vi har kunder som har daglig kontakt med oss, men också kunder som vill träffas mer sällan för periodvisa uppföljningar och uppdateringar.

4. Vad får jag hos er jämfört med era konkurrenter?
- Förutom vår topprankade aktieanalys och förvaltning så får du tillgång till ett helt unikt flöde av affärsmöjligheter genom vår investmentbank, så som investeringsmöjligheter i onoterade bolag och börsintroduktioner. Många kunder vittnar om att storbanken har en tendens att erbjuda sina egna fonder. Så jobbar inte vi, då vi till och med valt att knoppa av vårt fondbolag och kan därmed arbeta på ett ännu mer oberoende sätt.

5. Vad kostar det att flytta över kapital till er?
- Själva flytten av kapital och värdepapper kostar inget och det hjälper vi dig gärna med. Vi tar däremot en avgift för att förvalta ditt kapital hos oss. Du får alltid en offert med en totalkostnad innan du bestämmer dig. På så sätt är det lätt att jämföra med den kostnad du har idag. 

6. Vilka tjänster får jag tillgång till som Private Banking-kund på Carnegie?
- Hos Carnegie Private Banking har du en egen kundansvarig, dessutom får du tillgång till en uppsjö av specialister inom bl.a. skatt, juridik, pension och försäkring. Du får även access till vår topprankade analys, intressanta event och kunskapsseminarier samt uppskattade nyhetsuppdateringar och nyhetsbrev.

7. Har ni något testa på-erbjudande?
- Är du intresserad av Carnegie Private Banking kan vi ta fram en provportfölj till dig med konkreta investeringsförslag utifrån dina behov. Då får du chansen att uppleva varför vi är utsedda till Sveriges bästa Private Banking-aktör. Beställ en provportfölj kostnadsfritt här. 

 

Gör en intresseanmälan nedan om du vill veta ännu mer

Namn
Telefonnummer
Meddelande
 
 

Läs om hur Carnegie behandlar dina personuppgifter här

© Copyright Carnegie Investment Bank AB 2019. Alla rättigheter är reserverade.