Nytt Private Banking-kontor i Linköping

Sveriges bästa Private Banking 3 år i rad enligt i Kantar Sifo Prospera

Unika investeringsmöjligheter för entreprenörer och privatpersoner i Östergötland.

Carnegie är en bank med lång erfarenhet och kort avstånd till sina kunder. Vi vet att pengar, även riktigt mycket pengar, bara är en del av livet. Engagerat och med ett gediget kunnande förvaltar vi förmögenheter. Alltid med fokus på resultatet menar Mats Ahle, kontorschef i Linköping.

Varför behövs Carnegie Private Banking i Linköping?

- Vi bedömer att kapitalstarka privatpersoner/stiftelser och företag i Linköpingsregionen idag saknar en aktör med kompetens och erbjudande som Carnegie kan tillföra. Vi ser även behov från kunder av att få tillgång till kvalificerad förmögenhetsrådgivning med lokal närvaro.  Vi är utsedda till Sverige bästa kapitalförvaltare 2015-2018 enligt Kantar Sifo Prospera samt besitter topprankad nordisk aktieanalys. Nu har även privatpersoner, stiftelser och företag i Östergötland möjlighet att ta del av detta.

Hur skiljer sig ert erbjudande jämfört med andra konkurrenter?

I och med att vi är en investmentbank så får våra kunder access till ett helt unikt flöde av investeringsmöjligheter i bl.a. i onoterade bolag och börsintroduktioner.  Vårt prisbelönade förvaltningssteam tar dessutom kontinuerligt fram intressanta investeringscase, något som är mycket uppskattat bland våra kunder.

Många kunder vittnar dessutom om att storbankerna har en tendens att erbjuda sina egna produkter. Så jobbar inte vi. Som kund på Carnegie Private Banking får du tillgång till en mycket stor del av världens hela placeringsuniversum. Det är viktigt att du känner att du får rätt förvaltning för dina behov och får en fullständig prisbild av ditt engagemang hos oss.

Vad tycker du är viktigt när man väljer sin rådgivare, sin private banker?

Det viktiga är att du känner förtroende för din rådgivare, att hon eller han förstår din situation. Många gånger är situationen komplex. Exempelvis kan det handla om att sätta upp bolag med legala strukturer eller generationsskifter med familjejuridik etc.  Då gäller det att du har tillit för din rådgivare.

Vem kan bli kund hos Carnegie Private Banking?

- Vi erbjuder tjänster Private Banking till dig som har mer än 5 miljoner att placera. Just nu erbjuder vi en kostnadsfri provportfölj med attraktiva aktier och andra tillgångslag baserat på Carnegies topprankade analys och portföljmetodik. Det är lite som att provköra en bil innan du köper den. Här kan du beställa din provportfölj.

© Copyright Carnegie Investment Bank AB 2020. Alla rättigheter är reserverade.