Vad är bra rådgivning och förvaltning?

I vår kapitalförvaltning kan du välja mellan en mängd olika investeringsformer, såsom köp av enskilda värdepapper, handplockade fondinvesteringar eller anpassade portföljer. Vi har portföljer som är fokuserade och spetsiga, men också omfattande totalportföljer med spännande tillgångsslag som arbetar med omviktning mellan marknader för att skapa extra avkastning.

Du ska ha en bra möjlighet att nå dina mål för ditt kapital och du ska känna dig komfortabel längs resans gång. Det är svaret på frågan om vad bra rådgivning och förvaltning är för något.

Är du intresserad av aktier och andra värdepapper, vill vara aktiv och försöka fånga de många tillfällen som dyker upp på Stockholmsbörsen och andra marknadsplatser kan vår aktiehandelstjänst vara något för dig.

Om du inte känner igen dig i ovan, utan är i andra änden av intresse- och tidsskalan där förmögenheten ska förvaltas för att nå dina mål men att du inte vill, eller kan, lägga ner den tid som krävs för att själv göra detta framgångsrikt har vi välrenommerade förvaltare som kan göra detta åt dig.

Förvaltningen kan delas upp i två delar

Den vanligaste kunden, är nog en blandning av ovanstående ytterligheter - har merparten av förmögenheten tryggt investerad för att infria uppsatta mål med förvaltningen, och en mindre del för opportunistisk förvaltning tillsammans med en rådgivare, eller i de aktivaste fallen, tillsammans med en mäklare.

BOKA ETT MÖTE  

© Copyright Carnegie Investment Bank AB 2020. Alla rättigheter är reserverade.