Privatpersoner

Vi tror på individuella lösningar för ditt kapital och lägger därför resurser på detta och dina frågeställningar kring förvaltningsstrukturer, juridiska spörsmål och pensionsfrågor. Att dela med oss av vår och andras kunskap är något vi gärna gör genom evenemang och prenumerationsprodukter.

 

Boka ett möte med oss  

Merparten av våra kunder är antingen privatpersoner eller bolag. Våra tjänster är anpassade för dig som har ett kapital på minst fem miljoner kronor. 

Hjälp med din plan för kapitalet

Det handlar om att hitta din individuella lösning och för att göra det går vi noga igenom din finansiella situation och din familjesituation med målet att skapa din plan.

Förmögenhetsförvaltningen står förstås i fokus, men för att nå bästa resultat krävs kunskaper även inom andra områden. Därför erbjuder vi en helhetslösning, med experter på skatt, juridiska frågor, stiftelseförvaltning, pension och försäkringar. Utifrån det skräddarsyr vi för dig.

Carnegie Private Banking är dock mer än så. Vi har ett omfattande seminarieprogram där aktuella ämnen tas upp och du som är intresserad erbjuds intimare möten med analytiker och företagsledare. Seminarierna kompletteras av evenemang av mer social karaktär, ofta arrangemang som privatpersoner annars kan ha svårt att få tillträde till. 

Den personliga dialogen är viktig

Vi sätter den personliga dialogen främst bland kommunikationssätten, men vi har också en bred flora av nyhetsbrev och andra prenumerationsprodukter. Några av dessa författas på daglig basis, medan andra är mer översiktliga publikationer med bredare intervall. Du kan välja bland information inriktad mot affärsförslag, strategi, teknisk analys och affärskommentarer.

 

Som kund hjälper vi även dig med detta

Din förvaltning står i centrum hos oss men vi vet att våra kunder även har andra utmaningar som de söker stöd i. Därför har vi ett brett team av specialister inom olika områden som kan hjälpa dig med stöd och rådgivning.

Läs mer om våra vad som ingår för dig som Private Banking-kund hos Carnegie

© Copyright Carnegie Investment Bank AB 2020. Alla rättigheter är reserverade.