Fonder och portföljer

Carnegies förvaltning erbjuder portföljer anpassade för att kombineras och spegla dina förvaltningsmål. Flera olika alternativ står till buds som alla passar en kapitalförvaltning där fokus ligger på målet bortom avkastningen. 

Vi har både spetsiga och väldiversifierade portföljer som innehåller allt från global ränteförvaltning till aktiv nordisk aktieförvaltning. Vår moderna portföljförvaltning inkluderar bland annat ETF:er (börshandlade fonder), aktiva och passiva fonder och valutasäkringsmetoder.

Utvalda portföljer:

 • Svenska aktier

  Portföljen svenska aktier skapar tillväxt till relativt hög risk. Den är uppbyggd på två grunder: dels den prisbelönta aktieanalys som produceras av Carnegies 20 bolagsanalytiker, dels en teknisk modell som har starkt stöd i internationell forskning.

  Läs mer om Svenska aktier här
 • Utländska aktier

  Med portföljen utländska aktier får du ett enkelt sätt att erhålla en väldiversifierad exponering mot aktier över hela världen. Målsättningen är att skapa tillväxt till relativt hög risk.

  Läs mer om Utländska aktier här
 • Alternativa investeringar

  Med vår portfölj alternativa investeringar strävar vi efter låg korrelation med aktiemarknaden samt måttlig volatilitet och ska generera viss avkastning.

  Läs mer om Alternativa investeringar här
 • Räntebärande investeringar & Högränteplaceringar

  Den här portföljen har vi tagit fram för att skapa stabil avkastning till en begränsad risk. Därför passar den utmärkt om du vill placera ditt kapital med en kortare investeringshorisont och som ska vara relativt lättillgängligt.

  Läs mer om Räntebärande investeringar & Högränteplaceringar
© Copyright Carnegie Investment Bank AB 2020. Alla rättigheter är reserverade.