Entreprenören, Carnegie och tillväxt.

Utan entreprenören stannar världen. Dagens Carnegie är barn till en entreprenör. 1803 startade skotten David Carnegie ett handelshus i Göteborg, föregångaren till vår tids investmentbanker. Därför klappar vårt hjärta extra för entreprenörer. Carnegie medverkar ofta och gärna till utveckling, finansiering och försäljning av entreprenörsbolag. 

Carnegie Privatbank erbjuder långsiktig förmögenhetsplanering för entreprenörer genom livets alla skeden och frågeställningar. Vill du veta hur vår produkt skiljer sig så erbjuder vi dig som är privatbankskund hos storbankerna en kostnadsfri second opinion på din nuvarande förvaltning. Samtycker du med vår analys är du välkommen att förverkliga den på Carnegie Privatbank. 

Läs mer om Second Opinion här.

Vi som ger dig en Second Opinion är experterna från Årets Bästa Private Bank. (Carnegie Privatbank fick den förpliktigande utmärkelsen av tidningen Privata Affärer i november 2014.) Välkommen att kontakta oss på telefon: 

  • Göteborg 031-743 08 80, 
  • Malmö 040-665 52 00, 
  • Stockholm 08-58 86 94 84

Vill du hellre att vi kontaktar dig, vänligen fyll i formuläret nedan. © Copyright Carnegie Investment Bank AB 2018. Alla rättigheter är reserverade.