Internettjänsten Carnegie Online

Genom Carnegie Online får du som kund hos Carnegie Private Banking ständig tillgång till dina investeringar, analyser och nyheter, prenumerationsprodukter och övrig marknadsinformation.

Dina investeringar – Du hittar detaljerad och uppdaterad information i en överskådlig helhetsbild. Behöver du gå tillbaka i tiden för att se tidigare transaktioner finns enkla sökvägar och åtkomst till tidigare utskickade rapporter.

Carnegies analysdatabas – Vi har inkluderat hela Carnegies analysdatabas i Carnegie Online vilket gör att kunder hos Carnegie Private Banking exklusivt får tillgång till analyser och nyhetskommentarer i samma stund som våra institutionella kunder. Vår analys är en av de mest omfattande på den nordiska marknaden och flera gånger utsedd till den bästa.

Strategi – Carnegie Private Bankings strateger ger dig, genom prenumerationsprodukterna i Carnegie Online, en övergripande kunskap om marknadsutvecklingen för aktier, räntor och valutor - både här hemma och utomlands. Vi ger dig ett konkret budskap som grundar sig på både Carnegies och externa makroekonomers arbete.

Marknadsinformation – Till sist innehåller Carnegie Online naturligtvis allmän marknadsinformation i form av realtidskurser och nyheter för de nordiska marknaderna.

Om du vill veta mer om Carnegie Online, vänligen kontakta oss på telefon 08-5886 85 20.

© Copyright Carnegie Investment Bank AB 2018. Alla rättigheter är reserverade.