Talang attraherar talang

Engagerade och kompetenta medarbetare är avgörande för ett fortsatt högt förtroende bland våra kunder. Som attraktiv arbetsgivare måste Carnegie därför ständigt kunna stödja medarbetarnas utveckling och attrahera dem som motiveras av höga ambitioner och en kunskapsorienterad arbetsmiljö.

Medarbetarnas personliga engagemang är grunden till Carnegies framgång. Förmågan att attrahera och utveckla engagerade och kompetenta medarbetare är avgörande för att förbli marknadsledande i Norden. Carnegie står starkt på arbetsmarknaden. Det är eftertraktat bland dagens talanger att bli en del av Carnegie. År efter år är vi en av de arbetsgivare som rankas högst av studenterna i Universums stora mätning och Carnegie utsågs även under 2016 till en av Sveriges mest spännande arbetsgivare i Karriärföretagens rankning.

En förklaring är att talang attraherar talang. Carnegies medarbetare anses vara bland de bästa i Norden. Det visar inte minst alla de utmärkelser som Carnegie tilldelades under 2016. Denna tydliga kunskapsmiljö attraherar nya medarbetare med höga ambitioner och unga talanger som vill arbeta med några av branschens starkast lysande stjärnor.

Våra vägledande värdeord – kompetens, engagemang och kundfokus – sammanfattar de affärsprinciper som präglar företagskulturen. Ambitionen är att kunna erbjuda en arbetsmiljö som stimulerar medarbetare till att efterleva dessa principer för att i förlängningen också kunna leverera den bästa rådgivningen, analyserna och servicenivån till våra kunder.

© Copyright Carnegie Investment Bank AB 2018. Alla rättigheter är reserverade.