Förändring är möjlighetens marknad

Carnegie startade ett år före Napoleons kröning. Sedan 1803 har Carnegie arbetat efter samma recept -analysera förändringar i omvärlden för att finna dess ekonomiska möjligheter.

När Napoleons stängde England i handelsblockad öppnade Carnegie ett handelshus i Göteborg som gav Europas näringsliv en ny hamn för affärer.

Två sekel senare finns förändringarna i Sydostasien. När varannan indones är under 35 år med god utbildning, stora inkomster och små barn köper Carnegie aktier i byggföretaget Wijaya Karya Persero. De bygger hem till de 45 miljoner som är på förändringens resa. Så var det då. Så är det nu. Att överleva 200 år som företag handlar till stor delom förmågan att läsa tidens tecken och förstå möjligheten i det man läser.

Idag är Carnegie en av Nordens ledande finansiella rådgivare och förvaltare. Alla dessa år har byggt en finansiell kunskapsbank som kommer såväl privatpersoner, företag, institutioner och i slutänden hela samhällen till gagn. Världen förändras i denna minut. Vill du lära känna möjligheten i dagens förändringar, läs mer om vad vi kan erbjuda dig i rutan till höger.

© Copyright Carnegie Investment Bank AB 2020. Alla rättigheter är reserverade.