Står vi inför en större rekyl?

Frågor och svar med Johnny Torssell


I dagens avsnitt av Investera och Agera gästar Johnny Torssell, teknisk analytiker på Carnegie Private Banking, för att ge sin syn på Stockholmsbörsen och för att svara på lyssnarfrågor bland annat om vilka sektorer han tror på, guldets rörelser och hur han sätter sina riktkurser.

Lyssna på avsnittet av Investera & Agera:

Prenumerera: ItunesSpotifyAcast  Soundcloud eller via vårt nyhetsbrev.

Viktig information

Carnegie Private Banking baserar sina aktierekommendationer på fundamental analys. Vår tekniska analys fungerar ibland som ett stöd vid våra bedömningar. Ovanstående skall därför inte uppfattas som en köp- eller säljrekommendation.

Denna podcast är utgiven av Carnegie Private Banking inom Carnegie Investment Bank AB (publ). Risker Investeringar i finansiella instrument är förknippade med risk och en investering kan både öka och minska i värde eller komma att bli värdelös. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. Ingen del av podcasten skall uppfattas som en uppmaning eller rekommendation att utföra eller disponera över någon typ av investering eller att ingå några andra transaktioner. De uppfattningar som redogjorts för i podcasten återspeglar de medverkandes uppfattning för tillfället och kan således komma att ändras. Informationen i podcasten tar inte hänsyn till någon specifik mottagares särskilda investeringsmål, ekonomiska situation eller behov. Informationen är inte att betrakta som en personlig rekommendation eller ett investeringsråd. Adekvat och professionell rådgivning skall alltid inhämtas innan några investeringsbeslut fattas och varje sådant investeringsbeslut fattas självständigt av kunden och på dennes eget ansvar. Carnegie frånsäger sig allt ansvar för direkt eller indirekt förlust eller skada som grundar sig på användandet av information i podcasten.

Relaterade artiklar

Nästa stora investeringstema inom ESG
Investera & Agera

Nästa stora investeringstema inom ESG

Lena Österberg, analyschef och ansvarig för Carnegies hållbarhetsanalys, gästar podden Investera & Agera för att...

”Övervikt svenska aktier”
Investera & Agera

”Övervikt svenska aktier”

Börsen är kortsiktigt överköpt men vi tror att den har mer att ge kommande 6-12...