Pröva dina vingar!

Framtidens Entreprenör 2019

Tävla om exponering, finansiering och ära.

För sjätte året i rad arrangerar Carnegie och SvD initiativet Framtidens Entreprenör - tävlingen som erbjuder en mötesplats för kapital och bolag med tillväxtambitioner.

Driver du ett företag med förutsättningar att bli framgångsrikt, långsiktigt hållbart och unikt, men saknar kapital och en bredare kännedom? Anmäl dig till Framtidens Entreprenör och tävla om möjligheten att få professionell rådgivning, exponera ditt företag i SvD:s kanaler, presentera din idé för investerare och vinna ett skräddarsytt kunskapspaket av Carnegie. 


Anmälan i fyra korta steg


Registrera din anmälan i formuläret nedan. Anmälningsperioden är öppen till och med den 30 september och bidragen utvärderas löpande. Anmälan omfattar en kortfattad beskrivning av företaget, bolagets marknadsförutsättningar, grundläggande finansiell information, samt en presentation av nyckelmedarbetare bakom företaget.

Personuppgifter som lämnas i samband med anmälan nedan behandlar vi med hänsyn till gällande personskyddslagstiftning. Läs mer om behandling av personuppgifter

O.B.S. för att anmälningsbidraget ska kunna utvärderas måste ansökan vara komplett.


© Copyright Carnegie Investment Bank AB 2020. Alla rättigheter är reserverade.