Framtidens Entreprenör Jury 2021

Anna Stenberg

Anna Stenberg är Chief People & Platform Office på Kinnevik. Hon är också ordförande i Tele2´s nomineringskommitté och Advisory Board medlem för Reach for Change. Anna har tidigare haft styrelseuppdrag för Bonnier Ventures och i tech företag som Tipser, Ingager, QuizRR and Citerus där hon också är investerare. Anna är grundare av rekryteringsfirman WES och har tidigare haft olika ledarroller inom MTG.

Ahmed Abdriahman

Ahmed Abdriahman är Vd och grundare av stiftelsen The Global Village som bakom den uppmärksammade Järvaveckan där Ahmed varit drivande. Han har tidigare varit Näringspolitiskt expert för Stockholms Handelskammare och 2020 blev han utvald till Obama Foundation Leaders – Europe.

Aurore Belfrage 

Techentreprenören, geopolitiska rådgivaren och investeraren Aurore Belfrage är techentreprenör, geopolitiskrådgivare och investerare. Hon sitter i styrelsen för regerings satsning i världsutställningen Expo2020 Dubai, är rådgivare till Sverige Nationella AI centre, Ai innovation of Sweden och vice Ordförande i tankesmedjan Global Utmanings Governance utskott. Hon har en bakgrund som investerare på EQT Ventures,

Staffan Persson

Staffan Persson är investerare och leder riskkapitalbolaget Swedia Capital AB . Staffan Persson har investerat i flera IT bolag så som Owell, NeoNet, HiQ och Unibet.  Swedia Capital investerar i både noterade och onoterade bolag, företrädesvis med teknikinslag. Portföljen består av trettiotalet bolag.

Elsa Berndotte

Elsa Bernadotte är Vice Vd och medgrundare av succé appen Karma. Karma är den prisbelönta food waste-appen där du handlar bra mat som blivit över från restauranger, caféer och matbutiker till ett billigare pris. Karma finns idag i Stockholm och London. 2016 vann Elsa Bernadotte tillsammans med Karma Framtidens Entreprenör

Björn Jansson

Björn Jansson är vd för Carnegie sedan 2015, dessförinnan var han chef för Investment Banking & Securities på Carnegie. Björn var tidigare chef för analysverksamheten på SEB. Björn är juryns ordförande.