Det hållbara kapitalet

- GENOM NORDENS INVESTMENT- OCH PRIVATBANK

Alla söker Den Hållbara Världen.
Vem mäktar bygga den?
Politik får allt oftare får göra halt vid landsgränser.
Tankekapital och det monetära kapitalet svävar friare.
Entreprenören och investerararen.
Två slitstarka byggare genom historien.
De förändrar livet i små avlägsna byar såväl som i världens megastäder.

Ska vi möta dagens utmaningar i maten vi äter, energin, hälsa, kommunikationer, utbildningen vi önskar ge våra barn och en vård som är värdig våra föräldrar - då behöver vi mer av goda idéer och långsiktigt kapital. 

Företag har fått ett allt större ansvar i bygget av en bättre värld. De besitter en enorm förändringskraft. Med kloka produkter, duktiga ledare och medarbetare kan de knuffa världens konsumenter mot en mer hållbar livsstil.

På samma sätt kan framsynta investerare med kloka placeringar bidra till en långsiktig samhällsekonomi. Potentialen ligger i vägledande möten mellan investerare och företagare.

Carnegie är Nordens Investment- och privatbank.
Vi arbetar med just detta.

Vi sammanför entreprenörer och investerare genom rådgivning. Tankekapital med monetärt kapital.

Genom kunskap om nordiskt företagande och ett brett nätverk av investerare, låter vi pengar och idéer mötas för att bygga företag.
Företag som kan ge nya produkter, nya arbetstillfällen, nya matvanor, nya vårdmöjligheter, nya fossilfria energikällor, nya kommunikationer, nya utbildningskanaler, nya skatteintäkter, nya förmögenheter och en ny välfärd – för långt fler än entreprenören och investeraren.
Carnegie är stolt sponsor av SvD Affärsbragd, ett initiativ som sätter ljuset på framgångsrika entreprenörer som på bragdartat vis inspirerat andra till nyföretagande. Genom den årliga utmärkelsen SvD Affärsbragd så lyfts de goda exemplen fram. 
Läs mer om Carnegies engagemang för företag och företagande

© Copyright Carnegie Investment Bank AB 2020. Alla rättigheter är reserverade.