För dig med en förmögenhet

Du söker en erfaren specialist på kapitalförvaltning. Vi erbjuder personlig och engagerad kunskap kring den viktiga frågeställningen hur du tar hand om ett kapital.

Vi arbetar med flera olika perspektiv på förmögheten för att nå bra resultat - avkastning, skatt, juridik, försäkring, pension, rapportering och kommunikation.

I vår kapitalförvaltning kan du välja mellan en mängd olika investeringsformer, såsom köp av enskilda värdepapper, handplockade fondinvesteringar eller färdigbyggda portföljer. Vi har portföljer som är fokuserade och spetsiga, men också omfattande helhetslösningar med spännande tillgångsslag.

Vi ger dig alla specialister under ett tak

Det finns olika sätt att se på sitt jobb. Du kan vara den som drar fast muttrarna på vänster bakdäck. Eller så tillhör du laget som vinner VM-titeln. Vi tror på det sistnämnda, det är i samarbetet som resultaten kommer. När alla drar åt samma håll. När samtliga muttrar sitter på rätt plats.

Carnegie har samlat all kunskap under ett tak.Vi har ett team av experter som behärskar de detaljer som tillsammans formar ditt liv. Familjejuridik, stiftelser, pensioner, skattefrågor, aktiehandel och kapitalförvaltning. Hos oss får du en rådgivare som har nära access till alla dessa experter.

Personlig och engagerad kunskap

Det är ju först när kunskapen blir personlig, engagerad och fångar helheten som råden kan få sin relevans och kraft.

Viktigast för oss är:

  • Att precisera dina underliggande mål med förmögenheten och sedan bygga en förvaltning som tar dig mot målen.
  • Erbjuda en trygg basportfölj som ger utrymme för en aktiv portfölj med unika investeringsmöjligheter.
  • Kunna tillgodose både dig som vill vara delaktig i den dagliga förvaltningen och dig som önskar mer stöd.
  • Hitta en förvaltningsstruktur som passar dig så att förvaltningen blir så kostnads- och skatteeffektiv som möjligt.

BOKA ETT MÖTE  

© Copyright Carnegie Investment Bank AB 2017. Alla rättigheter är reserverade.