Framtidens Entreprenör 2017

Tävla om exponering, finansiering och ära.

För fjärde året i rad arrangerar Carnegie och Svenska Dagbladet tävlingen Framtidens Entreprenör - en mötesplats för kapital och entreprenörsdrivnabolag med tillväxtambitioner. Årligen lockas över 100 bolag att tävla om exponering, finansiering och ära. Förra året gick första pris till Karma, en plattform där restauranger, caféer och butiker kan sälja färsk överskottsmat till konsumenter. Nu är det dags att hitta nästa affärssuccé.

Har du vad som krävs?

Driver du ett företag med förutsättningar att bli framgångsrikt och unikt? Anmäl dig till Framtidens Entreprenör. Du tävlar om möjligheten att få professionell rådgivning, exponera ditt företag i SvD:s kanaler, presentera din idé för investerare och vinna ett skräddarsytt kunskapspaket av Carnegie. 

Registrera din anmälan i formuläret nedan. 

Anmälningsperioden är öppen till och med den 30 september och bidragen utvärderas löpande. Anmälan omfattar en kortfattad beskrivning av företaget, bolagets marknadsförutsättningar, grundläggande finansiell information, samt en presentation av nyckelmedarbetare bakom företaget.


O.B.S. Anmälningsformuläret är uppdelat i fyra steg och för att anmälningsbidraget ska kunna utvärderas måste ansökan vara komplett.

© Copyright Carnegie Investment Bank AB 2017. Alla rättigheter är reserverade.